Όροι Επιστροφών/Ακυρώσεων για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα: 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα: 

1. να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). 

2. να ακυρώσει την παραγγελία πριν την αποστολή της 

3. να επιστρέψει δωρεάν το προϊόν και να το αντικαταστήσει με κάτι άλλο (ισχύει για μια επιστροφή. Οι επόμενες χρεώνονται ως κανονικές αποστολές) 

Επιστροφή χρημάτων: 

Η επιστροφή χρήματων σε προϊόν που έχει αποσταλεί από την εταιρεία  πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην ίδια κάρτα και όχι με μεταφορά σε λογαριασμό του πελάτη. Τυχούσες προμήθειες που προέκυψαν κατά την αγορά (π.χ. αντικαταβολή €2, μεταφορικά €3), δεν επιστρέφονται. 

Στην περίπτωση που επιλέχθηκε ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση, θα πραγματοποιείται μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη . Τυχούσες προμήθειες  που προκύπτουν από την τράπεζα του δικαιούχου, δεν επιβαρύνουν το Pelina. Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να ενημερώσει το Pelina μέσω email στο info@pelina.gr για τον αριθμό λογαριασμού του σε μορφή ΙΒΑΝ, την τράπεζα στην οποία διατηρεί τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος του λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έκανε την αγορά.

Στην περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας πρίν την αποστολή του προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται για το σύνολο της παραγγελίας. 

Επιστροφή προϊόντος: 

Η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας μεταφορικών (ACS) που συνεργάζεται το Pelina. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα Pelina στην δ/νση Τριπόλεως 19, ΤΚ 13561 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, κατόπιν συνεννόησης. 

Η επικοινωνία με την εταιρεία ACS γίνεται με ευθύνη του πελάτη όπου:  

1. είτε ζητεί να έρθει courier να παραλάβει το δέμα 

2. είτε το παραδίδει στο πλησιέστερο κατάστημα ACS που τον εξυπηρετεί

Ως στοιχεία παραλήπτη θα πρέπει να καταχωρηθούν : 

Pelina,  Τριπόλεως 19, ΤΚ 13561 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με χρέωση ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ 

Πρίν την επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση info@pelina.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2121058537 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το Pelina, πλήρη και χωρίς φθορές στην ίδια συσκευασία, σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής).  Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να συσκευασθεί σε σακούλα (όχι χάρτινη που είναι ευάλωτη σε φθορές) και κλειστή προκειμένου να μην ανοίξει κατά τη μεταφορά και προκύψουν φθορές στο προϊόν. 

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Αδυναμία παράδοσης

Εάν καταστεί μη εφικτή η παράδοση της παραγγελίας σας, κατόπιν ελέγχου με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier,  εκπρόσωπος της εταιρείας θα έρθει σε επικοινωνία με τον πελάτη για επιλογή διαφορετικού τρόπου ή και τόπου παράδοσης.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση Ή Επαναφορά κωδικού